English version View this site in English

Rock Lion is opgericht vanuit het hart van een ECHTE Heavy-Speed-Thrash-Death-Black-Grind-Hardrockers muziekverzamelaar VOOR echte muziekverzamelaars die veel waarde hechten aan goede kwaliteit en service voor en van hun producten. Ikzelf heb vele malen meegemaakt dat ik platen en of cd’s bestelde of ruilde en bij ontvangst de tranen in mijn ogen schoten, omdat de hoezen of het vinyl zwaar verwaarloosd waren. Rock Lion hanteert dan ook een uiterst zorgvuldige grading/ kwaliteitssysteem wat gemakkelijk begrijpbaar is voor iedereen. Ook zit er altijd als extra service een plastic beschermhoes om iedere platenhoes die besteld of gerolen is.

Rock Lion heeft een Obscure Metal en Punk collectie platen en singels opgebouwd als hobby in de afgelopen 32 jaar, maar ook gewoon Metal vinyl wat niet uiterst zeldzaam is en natuurlijk niet te vergeten out of print cd’s.

Onze prioriteit is het ruilen en upgraden van de collectie. Wil je ruilen dan stuur je lijst naar: info@rock-lion.nl

Wil je in ons bestand komen en op de hoogte worden gehouden, voer hier dan je e-mail adres in.

Voor je de gigantische collectie doorspit kijk even op de pagina van het grading/ kwaliteitssysteem, dan weet je ook zeker dat je de kwaliteit krijgt die jij zoekt !!!!

Veel plezier met de muziekjacht.

Stay Heavy

Rock-Lion Mailorder